tiistai 15. huhtikuuta 2014

Shopping list

Eilinen vaatekaappien siivous sai minut ajattelemaan pukeutumistani uudesta näkökulmasta.
En ole mikään "himoshoppailija" ja täytynee myöntää että viimeaikaiset ostokset ovat jääneet vähemmälle. Olen suoraansanottuna laiska vaatekaupassa kävijä enkä myöskään vietä aikaani nettiostoksia tehden. Pidän samoja vaatteita viimeiseen asti ja heitän ne pois vasta kun tilanne todella niin vaatii. Ostan alennusmyynneistä ja silloinkin haalin vaatteita sieltä täältä pohtimatta, sopivatko ne yhteen.

Noh, nyt kun kaapista viimein lähti ne loputkin nukkavierut keräykseen, voin huokaista helpotuksesta ja lähteä kesävaatteiden ostoon hyvillä mielin.
Tälläkertaa ajattelin suunnitella etukäteen mitä lähden itselleni hankkimaan.
Tässä hieman suunnitelmaa siitä, mikä olisi tulevan kesän tyyli. Päätin heittää rokkityylini hetkeksi sivuun ja keskittyä klassisempaan tyyliin.

Keräsin kuvia vaatteista ja asusteista joita tarvitsen. Joukosta löytyy muutama vaate ja asuste jotka minulta jo löytyvät. Päätin helpottaa laiskaa shoppailija luonnettani hankkimalla vaatteita, joita voi helposti yhdistellä keskenään tyyliä menettämättä.
Kokeilin leikkimielisesti yhdistellä ylläolevia juttuja keskenään luoden asukokonaisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin..


Nice to wear on arkinen työasuksikin sopiva kokonaisuus. Ihastuin lippalakkiin ja tilaisuudesta riippuen sen voi jättää kokonaisuudesta poiskin.Paljastus: kun jotkut myöntävät olevansa laukku- tai kenkäfriikkejä, niin minä paljastan olevani bikinifriikki. Ostelen bikinejä kasapäin ja todellisuudessa ehdin käyttämään niistä vain muutamia. Suomessa en rannalla edes viihdy, joten bikinit näkee päälläni mökillä ja ulkomaan lomamatkalla :) Ehkä kuitenkin parit uudet tälle kesää..heitinhän jo muutamat merivedestä haalistuneet biksut pois.


Yllätyin kokonaisuuksia suunnitellessa, että kuosina vaatteissa esiintyy raita. En ole aiemmin ollut ollenkaan raidan ystävä, mutta nyt se mielyttää silmää. Hankin kokeilumielessä talvella pari raitapaitaa ja olen todella pitänyt niistä.


Casual on ehkä suosikkini näistä kaikista. Jakku on ehkä lempivaatteeni ja niitä minulta löytyykin kaapista jo useita. Niihin on todella helppo yhdistää paitoja ja kenkä- sekä laukkuvalinnalla voi tyyliä muutella rennommasta siistimpään.


Sporttityyliä pitäisin varmasti kesäiltojen pyöräretkillä. Ehdottomasti hankintalistan ykkösenä on hyvät istuvat shortsit.


Ja lämpimiin kesäiltoihin terassille siistit shortsit, toppi ja jakku.


Hauska kokeilu ostoslistan tekemiseen. Tämä selkeytti ajatuksiani paljonkin...
Nyt vain shoppailupäivää odottamaan ja suunnittelemaan.
(Ensin täytyy kysyä rakkaalta työkaveriltani lupa näiden ostosten tekemiseen, hän kun osaa aina valita oikeat vaatteet ja asusteet ylleen. Kadehdittavaa...)   :)

-Ilona-

4 kommenttia:

  1. IHANA postaus, näitä lisää !!!!! :) Ihania vaatteita ja upeasti yhdistelty, kaikki kelpais mun vaatekaappiin ;) Nopeesti ostoksille, huomenna onkin sopivasti tilipäivä....Ehkä mäkin jotain joudun hankkimaan kun iski inspis noista kuvista ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitti. Tätä postausta oli kyllä kiva tehdä ja rakentaa asukokonaisuuksia. Pian pitäisikin päästä ostoksille: kelit lämpenevät ja kohta saa vaihtaa asua kevyempään. Ehkä laitan päivityksen kun olen tehnyt uusia löytöjä vaatehuoneen täytteeksi...

    VastaaPoista
  3. kappahl:ssa on muuten paljon ihania merihenkisiä raita -ja muitakin vaatteita kevääksi :)

    VastaaPoista