keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Isolle kirkolle

Huomenta ja terkut junasta!

Heräsin tänään ennen kukon laulua ja nopeasti pukeuduin ja siistiydyin työmatkaa varten. Oli ihan pakko ennättää vähän suoristaa hiuslatvaa kun oli yön jäljiltä tukka mitä pörröisin ;) Ennätin ja onneksi oli kaapissa valmiiksi keitettyjä munia nopeaa aamupalaa varten. Työreissuni kestää viikonlopun yli ja piti yrittää järkeillä pieneen vedettävään matkalaukkuun mukaan kaikki tarpeellinen.  Mukaan pakkasin myös lenkkikengät ja lenkkivaatteet.  Aivan huikean keväistä säätä on luvattu koko viikoksi Helsinkiin joten tottakai täytyy hyödyntää illat ulkoillen. Itseasiassa ajattelin pakata mukaan toiset vähän siistimmät kengät vaihtoehdoksi vanhoille rönttösille jotka mukavuudenhalusta laitoin aamulla jalkaani.  Mutta päädyin kenkävalinnassani vaihtamaan korkkarit ja jakun lenkkareihin ja juoksuvaatteisiin :) 
Mukana laukussa tottakai myös kannettava ja työkansiot.  Ihmettelen miten sitä naisena saakaan niin paljon aina pakattua mukaan kaikenlaista ;)

Kunhan juna ennättää perille pääsen oitis nauttimaan runsasta aamupalaa. Tapaan tänään uusia ihmisiä ja pääsen tekemään yhteistyötä minulle uusissa projekteissa. Myöhemmin viikolla pääsen jälleen inspiroivaan ympäristöön ihanien luovien naisten kanssa, luvassa yritysvierailuja ja roppakaupalla uusia ideoita ja tietoa kotiin vietäväksi. Upeaa! Ihana uusi kevät! Voisiko työviikko pääsiäisen jälkeen paremmin alkaakkaan? Täällä ainakin olisi paljon positiivisuutta ja intoa vaikka muille jakaa. 

Energistä työviikkoa kaikille!

-Ilona-

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin ILOna :D Mukavaa työvikkoa ystäväiseni <3

    VastaaPoista