lauantai 1. syyskuuta 2012

Pieniä ja suuria ostoksia

 Ihanaa lauantai-iltaa kaikille..

Nopea postaus muutamien valokuvien kera lienee paikallaan. Ihan ensiksi on palattava eiliseen, perjantai-iltaan. Vietimme pitkästäaikaa töiden jälkeisen illan, kun emme tehneet mitään taloprojektiin liittyviä hommia.
Sensijaan vuokrasimme elokuvan, söimme herkkuja ja kävimme myöhemmin autoajelulla (vakoilemassa jo valmistuneita asuntoalueita ja valmiita pihoja.. ideanhaku reissu siis).
..Ja löytyihän niitä ideoita omaankin pihaan toteutettavaksi..

Tänään onkin sitten paiskittu oikein kunnolla pihahommia ja ihan päivän aluksi kasasin uuden terassikalusteryhmän. Tässä muutama kuva siitä.


 
Kalustekuvat terassilta ovat tarkoituksella rajattuja- koska terassin ympärillä vallitsee pihan muokkauksesta johtuva kivien ja multakasojen rumuus.. ehkä pääsemme vielä tälle syksylle kylvämään nurmikon (säistä ja työnuurastuksesta riippuen).

Ainakin terassilla on mukava nyt istuskella uuden sohvaryhmän ansiosta. Alesta tietenkin hankittu- näin syksyllä puutarhakalusteista saa hyviä alennuksia.


Alesta on nämäkin hankittu. Etsin jotain kivaa jälkiruokakulhoa meille. Olin alunperin ajatellut että se voisi olla kirkas ja mahdollisesti neliskanttinen.


Aivan sattumalta löysin tämän sarjan ja kerrankin hyvällä tuurilla kulhoja oli jäljellä 12 kappaletta. Nämä olivat vielä punaisella lapulla myynnissä ja hinta huikeat 0,75€/kpl.

Hyvä löytö siis! :)

Nyt nämä kaunokaiset joutavat pesuun ja sen jälkeen kaappiin ja käyttöön.
Ehkä teen huomenna näihin tarjolle jotain herkullista jälkkäriä :)

Ihanaa ja rauhallista lauantai-iltaa kaikille!
(Sytytelkää kynttilöitä tunnelmaa tuomaan..illat pimenevät ja nythän ollaankin jo syyskuussa).

Moikka!

-Ilona-
1 kommentti: