maanantai 27. elokuuta 2012

Tervetuloa!


Kamalan pitkä tauko siitä kun viimeksi päivitin blogia.. En kehtaa edes pahoitella, taas. Olen monia kuvia ottanut ja ajatellut päivittäväni niitä tänne, mutta aina on tullut jotain "tärkeämpää". Pihahommia on jatkettu edelleen. Maalaushommat on loppusuoralla ja terassikin valmistuu pikkuhiljaa. Etupihalla olemme siivonneet pihaa puuroskasta ja valmistelleet sisääntuloa ja toisen terassimme pohjia valua varten.

Mutta nyt mennään sisätiloihin, tervetuloa!


Eteisestä käytävälle.. Eteinen ei paljon esittelyjä kaipaa. Sieltä löytyy peililiukuovien takaa paikka kengille ja takeille ja toisen oven takana on hyllyt koreille...huiveille, pipoille, hatuille ym..


Käytävän toisessa päässä on keittiö ja olohuone. Käytävän varrella kaikki neljä huonetta ja ovi kodinhoito- ja kylpyhuoneeseen, sekä saunaan. Pariovien takana on elokuvateatteri. Viereinen huone on vierashuone ja käytävän perällä on makuuhuone. Toisella puolella käytävää ovet työhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.

Näkymä käytävän päästä olohuoneeseen. Takan takana on kattoon asti ulottuva lasi, jonka takana molemmilla puolilla led-nauha. Valo pääsee todella oikeuksiinsa illan hämärtyessä. Oikea katseenvangitsija mielestäni :)Mustissa kehyksissä käytävällä kuvia rakkaista ihmisistä ja paikoista. Ajatuksena on ripotella tärkeitä kuvia muuallekin kotiin. Kunhan ensin pääsen vauhtiin...Pihahommien lomassa, olen kerennyt hieman ompelemaankin. Tyyny valmistui sateisena iltana sillävälin kun miehet nikkaroivat terassia. Tein tyynyn valkoisesta jämä kankaasta, joka jäi yli vierashuoneen verhoista. Kankaan päälle ompelin pöytätabletin. Ostin pöytätabletteja kaksi ja toinen komeileekin aulassa lipastonpäällä lasimaljakon alla. Tyynyn kiinnitin toisesta päästä ommellen ja toiseen päähän nipsutin kaksi purjerengasta.


..Ja on täällä sisällä ehditty tehdä olohuoneen ja keittiön verhotkin..Olohuoneen verhoihin on ommeltu valkoisten verhojen jatkoksi tummanharmaata kangasta kaksinkerroin. Verhoista tuli jämäkämmät ja tumma alaosa ryhdittää muuten valkoista verhoa. Tummanharmaasta kankaasta ommeltiin keittiöön yksinkertaiset kapat.

Verhoilu jatkukoon myöhemmin.

Ps: Vaikka mökkikauden päätösjuhlaa olemme perinteisesti viettäneet mökillämme, emme tälläkertaa jaksaneet lähteä kotoa mihinkään. Kesän hulinat ja talon rakennuspuuhat ovat vieneet voimia ja oli mukavaa olla vaan kotona (vaikkakin pihahommia tehtiin koko viikonloppu).
 Mökkikauden päätösjuhlaa vietettiin perjantaina mieheni mumman mökillä ihan tässä lähellä. Mumma paistoi meille muurinpohjalättyjä ja voin kertoa, että olivat kyllä makoisia :)
(lettuhillon ja kermavaahdon kera).


Lurpsis!

-Ilona-


3 kommenttia:

  1. Kiitos! Kovasti yritän kokoajan sitä rakentaa meidän näköiseksi. Mutta kunhan syksy ja talvi koittaa ehdin ehkä enemmän puuhastella sisällä ja sisustamisen parissa..

    VastaaPoista