torstai 6. kesäkuuta 2013

Mökillä jälleen

 ..Kesän ensimmäinen vierailu mökillä. Aijjettä!! 

Kyllä kelpaa taas mökillä puuhastella ja oleillakkin tänä kesänä. Lähdin siskoni ja hänen lastensa kanssa mökille viettämään työntäyteistä viikonloppua. Ensimmäiset kerrat mökillä ovat aina melko työläitä, kun talven jäljiltä täytyy putsata paikkoja.Katsokaapa tuota nurmikkoa tuossa navettarakennuksen ympärillä! Ei ihme että lapsia ei huvittanut leikkiä pihalla- siksi lelut kannettiin portaille...


Onneksi setä pelasti tilanteen ja ajoi nurmikon lyhyeksi..
Nurmikolla leikkiminen oli jo paljon mieluisampaa puuhaa ja uusi papalta saatu traktori tuli heinätöissä apuun.


Pihatöiden lisäksi pestiin sauna ja siivottiin sisällä. Illalla lasten nukahdettua vietimme aikaa vintin päällä. Iltapala ja kuuma tee maistuu iltahämärässä sisustuslehtiä lukien ja jutustellen- tänne ylös eivät hyttysetkään löydä.


Maalasin jokin aika sitten portaikon, osan seinistä ja vintinpäällisen lattian valkoisella maalilla. Myös kaiteet saivat valkoista maalia osakseen. Portaat olivat ennen kirkkaan keltaiset- lattia punainen ja kaiteet violetit. Tämä väritys on paljon parempi!
(portaiden ylä- ja alapäässä lasten turvaksi asennetut portit).

 Vanhoissa ikkunaruuduissa on Seura-lehden kansilehdet. Tässä mökille sopiva teksti: loma teettää töitä. Totta! :) Vintin ovi laitettiin kiinni, mutta kohta se taas avataan- kun viikonloppu jälleen koittaa!


 Mukavaa kesän alkua kaikille! Nautitaan kesästä!

-Ilona-1 kommentti:

  1. Ainiin.. Huvittavaa on se, että lapsille täytyy aina portaita kulkiessa muistuttaa, kuinka varovainen täytyy olla. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään niin että itse kompuroin portaikossa murtaen yhden varpaistani :) 4-vuotias tokaisi: Kannaittais varmaan katsoa jalkoihinsa kun kulkee portaissa. Niinpä niin! Hih..

    VastaaPoista